%>

Intersport

Intersport

Intersport –ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Intersport palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5400 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 62.

Tutustu Intersportiin ja Avoimiin työpaikkoihin

Vastuullisuus

Vastuullinen tapa toimia on osa jokapäiväistä työtämme. Autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Teemme myös pitkäjänteistä työtä henkilöstön työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja parantamiseksi läpi työuran.

Tutustu Intersportin vastuulliseen tapaan toimia

Media

Kesko-konsernin aineistopankki sisältää mm. kuvia toimialasta, kaupoista ja johdon henkilöistä sekä Keskon ja kauppaketjujen logot. Aineistopankki sisältää mm. kuvia toimialasta, kaupoista, johdon henkilöistä ja kauppaketjujen logot. Aineistopankin kuvat on tarkoitettu viestinnälliseen käyttöön

Hae sisältöjä mediapankista

Palaute

Kirjoita palautetta suoraan ketjujohdolle tai kauppiaille helposti palautelomakkeen kautta.

Lähetä palautetta