Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaIntersport ja Urheilumuseo yhdessä renkailla


19.05.2017

Intersport on tulevan kesän aikana yksi Urheilumuseo renkailla –näyttelykiertueen pääyhteistyökumppaneista. Rekka kiertää Suomea 15.5.—31.7. tehden tunnetuksi suomalaista urheiluhistoriaa. Haluamme olla mukana auttamassa Urheilumuseota kehittämään toimintaansa ja laajentamaan suomalaisten tietämystä omasta urheilukulttuuristamme.

 

Mikä Urheilumuseo renkailla?

Urheilumuseon näyttelyrekkaan on pakattu reilut sata vuotta suomalaista olympiahistoriaa. Rekka kiertää ympäri Suomea kesällä 2017. Näyttelyssä voi kokea olympia- ja paralympiaurheilumme hienoja hetkiä sekä nähdä Urheilumuseon kokoelmien helmiä. Esillä on välineistöä lukuisilta olympiaurheilijoilta, olympiasoihtuja ja paljon muuta.

Näyttely ei keskity ainoastaan menneisyyteen vaan katsoo myös tulevaisuuteen. Mukana on perinteisten suosikkien lisäksi uusia olympialajeja kuten skeittaus. Filmikooste vie aikamatkalle menneiden kisojen tunnelmiin ja kävijät pääsevät osallistumaan myös itse aktiivisesti testaten tietojaan olympiavisassa. Näyttely sopii kaikenikäisille ja on kävijöille ilmainen.

 

Milloin ja missä?

Urheilumuseo renkailla -näyttelykiertue lähti liikkeelle Helsingin Narinkkatorilta 15.5.2017. Toukokuun kaksi viimeistä viikkoa näyttelyrekka kiertää kouluissa ja vierailee Kouluviestikarnevaalin finaalitapahtumassa Vaasassa 19.-20.5. Kouluviestikarnevaalin aikana näyttelyrekka on avoinna kaikille, mutta muina koulukiertueen päivinä näyttely on varattu kiertuekoulujen oppilaille.

Kesä-heinäkuussa kiertueen kohteina ovat eri puolilla Suomea järjestettävät urheilu- ja kulttuuritapahtumat kuten Paavo Nurmi Games Turussa, Stadi Cup Helsingissä, SuomiAreena Porissa ja Kalevan kisat Seinäjoella. Kiertueaikataulu on nähtävissä kiertueen omalla sivulla. Kiertue on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

 

Kartta ja aikataulu täällä