Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtositeet
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 29 tuotetta | Rajauksilla:
  4 / 29 tuotetta | 2 rajausta
  Poista rajaukset

  Hiihtositeet kategoriat

  Hiihtositeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtositeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fischer Worldcup Skate Turnamic -side - suksisiteet, Rossignol Race Pro Skate Side - suksisiteet ja Fischer Control Step-In side - suksisiteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fischer.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Prolink Access JR - suksisiteet, jonka hinta on 35.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 159.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtositeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hiihtositeet -kategorian tuotteet saat hintaan 35.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 29 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtositeet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer Worldcup Skate Turnamic -side - suksisiteet, Rossignol Race Pro Skate Side - suksisiteet ja Fischer Control Step-In side - suksisiteet sekä suosituin merkki on Fischer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtositeet

  4.5/5

  Perustuu 4 arvosteluun