Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetHiihtositeet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtositeet
 • Väri
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 27 tuotetta | Rajauksilla:
  4 / 27 tuotetta | 2 rajausta
  Poista rajaukset

  Hiihtositeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtositeet ja muut Hiihto-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hiihtositeet verkkokaupassamme ovat Salomon Prolink Access SK - suksisiteet, Salomon Prolink Pro Skate - suksisiteet ja Salomon SNS Pilot Carbon RS - suksisiteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Fischer Tour Step-In Jr. side - suksisiteet, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 30.00 € - 159.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtositeet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hiihtositeet-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 29 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtositeet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Prolink Access SK - suksisiteet, Salomon Prolink Pro Skate - suksisiteet ja Salomon SNS Pilot Carbon RS - suksisiteet sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtositeet

  4.4/5

  Perustuu 5 arvosteluun