Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetTutustu uusiin kokoelmiin

Jalkapallokengät: kokoelmat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jalkapallokengät: kokoelmat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (72)
  72 / 72 tuotetta

  Jalkapallokengät: kokoelmat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jalkapallokengät: kokoelmat ja muut Jalkapallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Jalkapallokengät: kokoelmat verkkokaupassamme ovat adidas Predator Freak .1 FG Jr - jalkapallokengät (fg), Puma PUMA Ultra 1.3 FG/AG - jalkapallokengät - jalkapallokengät (fg) ja adidas Copa Sense.1 AG - jalkapallokengät (ag). Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Classic III MxG JR - jalkapallokengät (mg), jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 37.90 € - 229.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jalkapallokengät: kokoelmat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Jalkapallokengät: kokoelmat-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 61 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jalkapallokengät: kokoelmat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Predator Freak .1 FG Jr - jalkapallokengät (fg), Puma PUMA Ultra 1.3 FG/AG - jalkapallokengät - jalkapallokengät (fg) ja adidas Copa Sense.1 AG - jalkapallokengät (ag) sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jalkapallokengät: kokoelmat

  4.71/5

  Perustuu 7 arvosteluun