Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjouksetadidas Exhibit - No fakers. Creators only.

Hallitse viheriöitä ennennäkemättömällä tavalla

Tutustu uusiin adidas Copa, Predator, Nemeziz ja X -mallistoihin, löydä sopivat fudiskengät ja valloita pelikentät omalla tyylilläsi!

Katso kaikki kengät

Adidas exhibit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Adidas exhibit
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta

  Adidas exhibit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Adidas exhibit ja muut Jalkapallokengät: kokoelmat-kategorian tuotteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on adidas X 18.3 AG JR - jalkapallokengät (ag), jonka hinta on 59.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko adidas exhibit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Adidas exhibit-kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.