KESÄALE ALKOI! KESÄALE ALKOI!
 
INTERSPORTIN KESÄALE ON TÄÄLLÄ!
 
Nyt paljon mahtavia löytöjä parhailta merkeiltä alehinnoin jopa -50 %. Tutustu valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi urheiluun sekä vapaa-aikaan!  
 
 
 
 
 
 

  • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa ´Juoksushortsit ja -caprit´
  • Koko
  • Väri
  • Merkki
  • Poista valinnat
  • Näytä tuotteet (40)
40 tuotetta

Juoksushortsit

Ilmavat ja kevyet juoksushortsit ovat ehdoton valinta helteisiin juoksusäihin! Sähäköissä juoksushortseissa iho saa hengittää ja askel rullata vapaasti kohti kesäisiä juoksupolkuja. Juoksushortseista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja – niiden pituuksissa, istuvuudessa ja materiaaleissa on eroja. Valitse itsellesi sopivin malli sääolosuhteiden, käyttötarkoituksen ja oman mieltymyksesi mukaan. Juoksushortseista löytyy myös reippaasti erilaisia värivaihtoehtoja, joista saat piristystä helteisille juoksulenkeille. Jos näyttävä sporttityyli miellyttää sinua, kokeile myös graafisilla ja räväköillä kuoseilla varusteltuja juoksushortseja.

Mikäli nautit rankoista ja hiostavista juoksusuorituksista, valitse teknisestä materiaalista valmistetut, juoksutrikoita muistuttavat shortsit. Napakasti istuvat shortsit siirtävät hien pois iholta, ja niiden napakan siluetin ansioista vauhtisi ei hidastu tiukimmassakaan spurtissa. Hiostaviin juoksusuorituksiin sopivat myös tuulta ja kosteutta hylkivästä kankaasta valmistetut shortsit, jotka sopivat väljempien juoksuhousujen ystäville. Teknisen pintamateriaalin alle on tällaisissa shortseissa yleensä ommeltu hengittävä ja kosteutta siirtävä aluskangas, joka pitää ihon kuivana. Säiden viiletessä voit myös pukea väljemmät juoksushortsit pitkien ja istuvampien juoksutrikoiden päälle. Mikäli olet mieltynyt pidempiin juoksuhousuihin, saatavilla on myös polvi- ja capri-mittaisia juoksuhousuja – ne peittävät enemmän, mutta tuntuvat päällä nilkkaan asti ulottuvia housuja viileämmiltä.

Monipuolisesta juoksuvalikoimastamme löydät runsaan valikoiman erilasia juoksushortseja niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Valikoimastamme löydät napakammin istuvia trikooshortseja, väljempiä shortsimalleja sekä pidempiä ja lyhyempiä juoksushortseja. Saatavilla on paljon tyylikkäitä ja innovatiivisilla ominaisuuksilla varusteltuja juoksushortseja parhailta merkeiltä, kuten Nike, adidas, ASICS ja Craft. Mikäli kaipaat apua itsellesi sopivien juoksutrikoiden valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Jos juoksu on suosikkilajisi, muista päivittää kuntoon myös muut tarpeelliset juoksuvaatteet ja -varusteet, kuten juoksukengät, juoksupaidat ja juoksukellot.