Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksutakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (111)
  111 / 111 tuotetta

  Juoksutakit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksutakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Craft ADV Charge Warm Jkt M - juoksutakki, Kari Traa Ragna Jacket - juoksutakki ja Halti Falun XCT Jacket M - juoksutakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Craft.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Baya IV Jacket W - juoksutakki, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 349.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksutakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juoksutakit -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 349.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 111 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksutakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft ADV Charge Warm Jkt M - juoksutakki, Kari Traa Ragna Jacket - juoksutakki ja Halti Falun XCT Jacket M - juoksutakki sekä suosituin merkki on Craft.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juoksutakit

  4.17/5

  Perustuu 70 arvosteluun