INVENTAARIOPOISTOT JOPA - 60 % INVENTAARIOPOISTOT JOPA - 60 %
 
TEE LÖYTÖJÄ!
 
Inventaariopoistot iskivät verkkokauppaan! Löydä nyt verkosta paljon tuotteita hurjilla alennuksilla jopa - 60 % - nyt on aika hankkia varusteet urheiluun ja vapaa-aikaan!
 
 
 
 

Nyt myös ylimääräinen -20 % alennus Last Chancen valikoimista!
Käytä koodia LASTCHANCE20

 

  • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa ´Hieronta ja akupunktio´
  • Väri
  • Merkki
  • Poista valinnat
  • Näytä tuotteet (19)
19 tuotetta

Hierontapallo

Hierontapallo on kompakti apuväline lihasten kohdistetumpaan täsmähierontaan, joka toimii pyöreän muotonsa ansiosta tähän hyvin. Putkimainen hierontarulla sopii sen sijaan paremmin suurempien lihasalueiden rentouttamiseen ja aktivoimiseen. Hierontapallon tai -rullan käyttö on hyödyllinen kehonhoitorutiini sekä paljon treenaaville urheilijoille että runsaasti istumatyötä tekeville henkilöille. Niiden käyttö parantaa lihasten verenkiertoa ja ehkäisee jännityksestä johtuvia kiputiloja.

Hermopisteet eli triggerpisteet ovat ylikuormittuneeseen lihakseen syntyviä kipupisteitä – ne aiheuttavat epämiellyttävää paineen tunnetta lihaksessa, joka säteilee eripuolille kehoa. Hierontapalloa painetaan tai rullataan vasten lihasta niin, että lihaskalvo rentoutuu ja hermopisteen jännitys laukeaa. Omaa kehonpainoa hyödyntäen painetta säädellään hiljalleen tai ylläpidetään muutaman minuutin ajan kipeän kohdan päällä.

Hierontapalloista löytyy erilaisia koko- ja kovuusvaihtoehtoja. Pieni ja kova hierontapallo sopii kohdennettuun täsmähierontaan – sillä saa helpotusta esimerkiksi niskan, rintalihaksen tai jalkapohjan jännitteisiin. Keskikokoinen ja hieman pehmeämpi hierontapallo on monikäyttöinen vaihtoehto koko kehon lihasten huoltoon – se sopii erityisesti alaselän ja olkapäiden hierontaan. Kahdesta vierekkäisestä pallosta koostuva tuplapallo sopii suurempien lihasten, kuten reisien ja selkärankaa ympäröivän lihaksien jumien avaamiseen.

Laajasta treenivälinevalikoimastamme löydät erilaisia hierontapalloja ja hierontarullia, joilla avaat kipupisteet tehokkaasti eripuolilta kehoa. Valikoimastamme löydät esimerkiksi laadukkaat ja kestävät Energetics-hierontapallot ja hierontarullat. Jos haluat huoltaa kehoa kätevästi kotona, tutustu myös pilatesrulliin, jumppa- ja joogamattoihin sekä jumppakeppeihin.