Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiAluskerrastohousut

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat aluskerrastohousut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata aluskerrastohousut kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Hyvät aluskerrastohousut ja lisää tietoa tuotteiden ominaisuuksista löydät myös kattavista valintaoppaistamme ja inspiraatiovinkeistä. Lisäksi asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat aluskerrastohousut mm. merkeiltä Kari Traa, Odlo, Devold. Aluskerrastohousut -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Kari Traa Smekker Pant -aluskerrastohousut, 84.90€.

Paljonko naisten aluskerrastohousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten aluskerrastohousut -kategorian tuotteet saat hintaan 27.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten aluskerrastohousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Smekker Pant, Kari Traa Åkle Pant ja Kari Traa Lune pant sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: aluskerrastohousut

4.62/5

Perustuu 87 arvosteluun