Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Count 360° Stereo
 Count 360° Stereo

Count 360° Stereo -laskettelulasit

Atomic Count 360° Stereo on pyöreälinssinen laskulasi.

160.00 €
Väri
Punainen
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Atomic Count 360° Stereo on pyöreälinssinen laskulasi, jossa on Fusion Double Lens (FDL), uudenlainen kaksikerroksinen linssi, jossa kerrokset on laminoitu yhteen. Se tarkoittaa, ettei lasiin tule häiritseviä heijastuksia ja ne ovat 8x heikommin huurtuvat kuin yleisimmät markkinoilla olevat tuotteet. Lisäksi laseissa on 20 % laajempi näkökenttä, kun niissä on erittäin ohut Live Fit -kehys. Laseissa on myös Stereo Lens -teknologia: yhdeksän kerrosta ja huippulaatuinen pelipinnoite, joka on 100 % kirkas ja häikäisyiltä suojaava. Live Fitin ansiosta lasit istuvat kasvoille heti ensisovituksella.

Linssi: Category 1 = Pilviseen ja lumiseen keliin parhaiten soveltuva linssi. ALL WEATHER / CLOUD

Lasien tyyppi:Laskettelulasit

Tuotenumero
AN5105766       

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lasit,

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.