Sisältöön

3-Stripes Sporty Bikini W -naisten bikinit

Naisten kloorinkestävät bikinit

50,00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten adidas-bikinit sopivat loistavasti niin rannalle kuin uima-altaalle. Pehmeä, klooria hylkivä kangas antaa sopivasti peittävyyttä.

Vaate on valmistettu kloorinkestävästä kankaasta, jossa on regeneroitua ECONYL®-lankaa.

  • Napakka istuvuus
  • Materiaali: 78 % kierrätettyä nylonia, 22 % elastaania
  • Infinitex Fitness Eco chlorine-resistant fabric
  • Vuorattu kulmavahvike

Tuotenumero
BWI43

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Uima-asut, adidas

Teknologiat

INFINITEX®

Materiaali kestää hyvin klooria, mikä antaa tuotteelle pidemmän eliniän ja paremman joustavuuden päivittäiseen käyttöön. 

Primeblue

Primeblue on korkealaatuinen tekninen materiaali, joka on valmistettu valtamerien rannikkoalueilta kerätystä muovijätteestä sekä kalaverkoista. Ocean Parley kumppaniverkostot keräävät tätä jätettä ja lähettävät ne uudelleen jalostettavaksi ja tämän seurauksena valmistetaan teknisiä kuitumateriaaleja. Näitä materiaaleja hyödynnetään muun muassa urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden valmistuksessa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.