Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINSuper Sala Jr -jalkapallokengät (ic)

Lasten futsalkengät.

49.90 €
Väri
Musta
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lasten futsalkengät. Päällisessä on käytetty verkkokangasta parantamaan kenkien hengittävyyttä. Kärkiosa on synteettistä nahkaa ja kärkiosa on vahvistettu parantamaan kulutuskestävyyttä. Ohut pohja antaa erittäin hyvän tuntuman alustaan ja palloon. Kengät istuvat erittäin hyvin ja tuntuvat miellyttävältä synteettisen nahkan ansiosta. Synteettinen nahka venyy hieman käytössä. Kengät soveltuvat myös muihin sisäpeleihin. 

Alusta:Sisäkenttä
Jalkapallokenkätyyppi:IC

Tuotenumero
KXJ89

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Jalkapallokengät, adidas

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.