Sisältöön

UCL Competition Istanbul Football -jalkapallo

Adidas UCL -jalkapallon muotoilu on saanut inspiraationsa UEFA:n Mestarien liigan pudotuspelien virallisesta ottelupallosta.

65,00 €
Väri
Valkoinen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tähdet kohtaavat Istanbulissa vuonna 2023. Tämän adidas UCL -jalkapallon muotoilu on saanut inspiraationsa UEFA:n Mestarien liigan pudotuspelien virallisesta ottelupallosta. Se auttaa peliäsi sujumaan saumattoman, lämpösidotun rakenteensa ansiosta. FIFA Quality Pro -merkki takaa, että voit luottaa pallon laatuun.

  • Päällinen 100 % polyuretaania

Tuotenumero
NQE57

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
adidas

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.