Sisältöön
Vielä tänään! -30 % lisäalennus. Vielä tänään! -30 % lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla CYBER30.

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla CYBER30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin CYBER30. Etu on voimassa 28.11.2023 asti.

CYBER MONDAY -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 28.11. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.ASICS GEL-Kayano 30 LITE SHOW - naisten juoksukengät

GEL-KAYANO™ 30 LITE-SHOW™ -kengissä LITE-SHOW™ Collectionista on heijastava korostus näkyvyyden saavuttamiseksi vähäisessä valossa.

200,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

GEL-KAYANO™ 30 LITE-SHOW™ -kengissä LITE-SHOW™ Collectionista on heijastava korostus näkyvyyden saavuttamiseksi vähäisessä valossa. Siinä on myös lämpimämpi ja vettä hylkivä päällinen, joka auttaa luomaan mukavamman juoksukokemuksen kylmällä säällä.​Uusi 4D GUIDANCE SYSTEM™ auttaa tarjoamaan mukautuvaa vakautta. Tämä auttaa sinua saamaan tukevan ja tasapainoisen aseleen pikänmatkan harjoituksissa. ​ ​

välipohja on uudistettu FF BLAST™ PLUS ECO -pehmusteella ja 4 mm pinokorkeudella. Noin 20 % biopohjaista sisältöä, tämä materiaali auttaa luomaan pilven kaltaista pehmeyttä joka askeleella.​

Uusi PureGEL™-teknologia on sijoitettu strategisesti kannan alle sujuvampaa matkaa varten. Se on 65 % pehmeämpi kuin perinteinen GEL™ -teknologia, joka tekee pitkän matkan harjoituksesta yllättävän sujuvaa.​

 

Suunniteltu joustava neulepäällinen Parantaa hengittävyyttä

Ulkoinen takaosa Auttaa pitämään jalan vakaana ja tarjoaa mukavamman askelluksen

4D GUIDANCE SYSTEM™ -ominaisuus Auttaa luomaan mukautuvaa vakautta tasapainoempaan askellukseen

PureGEL™-teknologia Antaa kevyen pehmusteen ja pehmentää laskeutumista

FF BLAST™ PLUS ECO -pehmuste on valmistettu noin 20 % biopohjaisesta sisällöstä ja auttaa tarjoamaan pilven tuntuisen mukavuuden

OrthoLite™ X-55 -pohjallinen Parantaa mukavuutta

Heijastavat yksityiskohdat Parantaa näkyvyyttä hämärässä

AHARPLUS™-korkotulppa Parantaa ulkopohjan kestävyyttä

Vähintään 70 % kengän päällisen päämateriaalista on kierrätettyä, mikä vähentää jätettä ja hiilidioksidipäästöjä

Pohjallisen valmistuksessa käytetyssä solution dye -värjäysprosessissa käytetään noin 33 % vähemmän vettä ja se tuottaa 45 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä verrattuna perinteiseen värjäykseen

Vegaanille sopiva: Tätä tuotetta varten ei ole käytetty eläinperäisiä materiaaleja malliin ja materiaaliin kuuluvissa vaiheissa, mukaan lukien langat, liimat tai muut sideaineet. *Riippumaton kolmas osapuoli ei ole varmentanut tuotetta vegaaniksi. 

Droppi (mm):9-10
Harjoitusalusta:Hiekka,Asfaltti
Lesti:Normaali
Tuki:Ylipronaatio

Tuotenumero
1012B576

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Teknologiat

AHAR

ASICS High Abrasion Resistant rubber. Asicsin oma kovaa kulutusta kestävä hiilikumiseos. Kumiseosta käytetään kovaan kulutukseen joutuvilla ulkopohjan pinnoilla. Auttaa vähentämään liiallista kulumista. AHAR+ on ohuempi ja kevyempi versio Asicsin omasta kulutusta kestävästä kumista.

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.