Sisältöön

ASICS GEL-Sky Elite FF MT 2 -naisten sisäpelikengät

SKY ELITE™ FF MT 2 -lentopallokenkä auttaa sinua kokemaan korkeampia hyppyjä, jolloin pelisi ja mielesi pääsevät uusiin korkeuksiin. 

120,00 €
Hinta verkossa
170,00 € -29 %
30pv alin hinta: 170,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

SKY ELITE™ FF MT 2 -lentopallokenkä auttaa sinua kokemaan korkeampia hyppyjä, jolloin pelisi ja mielesi pääsevät uusiin korkeuksiin. 

Nämä kengät on suunniteltu erityisesti hyökkääjää silmällä pitäen, ja ne auttavat vähentämään energiahävikkiä hyppyyn ponnistaessa. 

Kaareva kantapää mahdollistaa sujuvan leikkaamisen verkkoa kohti luomalla helpomman siirtymisen eteenpäin. 

Välipohjan TWISTRUSS™-teknologia lisää hyppyvoimaa työskentelemällä leveämmällä lateraalisella jalkaterän ja DYNAWRAP™-nauhoitusjärjestelmän kanssa. Yhdessä nämä tekniikat parantavat vakautta jarrutettaessa ja vähentävät tehohäviöitä hyppyjen aikana. Paksumpi välipohja on kerrostettu FLYTEFOAM™ Propel -pehmusteella. Tämä auttaa sinua kokemaan jalkojen alla enemmän mukavuutta ja korkeampia hyppyjä.

 

 

 

 

Tuotenumero
1052A054

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sisäpelikengät, Asics

Teknologiat

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.