Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Gel-Blade 8 - naisten sisäpelikengät

GEL-BLADE™ 8 - Nopea ja ketterä sisäpelikenkä. Kenkä antaa hyvän tuen pelaamiseen, johon liittyy monisuuntaista liikettä.

120,00 €
Väri
Sininen
Valkoinen
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

GEL-BLADE™ 8 -kenkä antaa hyvän tuen squashin ja sulkapallon pelaamiseen, johon liittyy monisuuntaista liikettä. Tämä kenkä toimii hyvin viistottaisessa liikkeessä kentällä ja nostaa kehon ja mielen suorituskyvyn uudelle tasolle. 

Päällisen uusi rakenne tukee jalkaa. Se pitää jalan tukevasti paikallaan nopeissa siirtymissä. Nostamalla kantapään reunuksen korkeutta tämä kenkä tuntuu vakaammalta, ja se antaa jalalle tilaa liikkua vapaammin. 

Suunnittelimme ulkopohjan uudelleen käyttäen X GUIDANCE™-teknologiaa, joka parantaa viistottaista liikkuvuutta kentällä. Tämä ominaisuus lisää joustavuutta ja helpottaa liikkumista kentällä.

  • Saumattomat päälliset parantavat tukea ja joustavuutta.
  • Nostettu kantapään reunuksen korkeus parantaa vakautta ja estää jalkaa liukumasta kengästä.
  • TPU TRUSSTIC™-teknologia parantaa vakautta.
  • GEL™-pehmuste varmistaa erinomaisen iskunvaimennuksen.
  • X GUIDANCE™-teknologia parantaa joustavuutta ja ketteryyttä monisuuntaisessa liikkeessä.

 

Tuotenumero
1072A072

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sisäpelikengät, Asics

Teknologiat

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.