Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetGel-cumulus 23 GTX W -naisten juoksukengät

GEL-CUMULUS™ 23 G-TX, vedenpitävä, hyvän vaimennuksen omaava neutraali naisten juoksukenkä. 

119.00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

GEL-CUMULUS™ 23 G-TX -kenkä auttaa keskittymään edessä oleviin metreihin, kun etenet kohti tavoitettasi. Tämä kilometrejä kestävä juoksukenkä pehmentää askelta ja piristää mieltä. Kengän yhdistelmä GORE-TEX™-teknologiaa ja teknisesti suunniteltua verkkokangasta auttaa hylkimään vettä ja pitämään jalat mukavan kuivina. GEL™-teknologiaa hyödyntävä osa kengän kannassa tekee pohjan pehmeäksi ja äärimmäisen mukavaksi. FLYTEFOAM™-pehmuste takaa, että kenkä on kevyt ja askeleesi on sulava. 

GEL™-pehmuste varmistaa erinomaisen iskunvaimennuksen. Sukupuolikohtainen 3D SPACE CONTRUCTION™ -ominaisuus huomioi erot paineen lujuudessa. Verkkokankainen päällinen. Heijastavat somisteet parantavat näkyvyyttä hämärässä. FLYTEFOAM™-teknologia pehmustaa kevyesti. GORE-TEX™-päällinen auttaa pitämään jalat kuivina märissä olosuhteissa. 

Droppi (mm):9-10
Harjoitusalusta:Asfaltti
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
1012B105

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Teknologiat

GORE-TEX® Jalkineet

GORE-TEX® -jalkineet yhdistävät mukavuuden ja suojan parhaalla mahdollisella tavalla. Ne täyttävät yksilölliset vaatimuksesi, joten voit keskittyä nauttimaan ulkoaktiviteeteista täysillä. Nämä jalkineet ovat kestävästi vedenpitäviä ja erittäin hengittäviä. Vesi ei pääse jalkineiden sisään ja kosteus poistuu nopeasti, joten jalkasi pysyvät aina kuivina ja olosi mukavana kohtuullisessa rasituksessa säästä riippumatta. Eriste pitää jalkasi suojattuina ja lämpiminä kylmissä olosuhteissa sekä viileinä kuumissa olosuhteissa. Sisävuori kuivuu nopeasti, joten saat aina aamuisin jalkaasi kuivat jalkineet.

- Täydellinen vedenpitävävyys takaa kuivat jalat arvaamattomissa sääolosuhteissa
- Korkea hengittävyys takaa vesihöyryn poistumisen kalvon läpi
- Kestävä ja hyvin hengittävä kalvo takaa toimivuuden haastavista olosuhteista jokapäiväiseen käyttöön

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.