Sisältöön
Kesäale käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Hui... Kesäale on käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Lisäsimme tuotteita! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETGel-Cumulus 23 M -miesten juoksukengät

Miesten neutraali juoksukenkä pehmeällä  GEL™-vaimennuksella. FLYTEFOAM™-välipohja tasoittaa askellusta ja tukee juoksijaa. Droppi 10mm.

 

99.90 €
Väri
Sininen
Musta
Musta
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

GEL-CUMULUS™ 23 -kenkä tasoittaa ja pehmentää juoksua, ja kengästä on olemassa miehille ja naisille räätälöidyt versiot, jotka huomioivat eri malliset jalkaterät. Kumpupilvien pehmeyttä jäljittelevän neutraalin juoksukengän päällinen ja välipohja on suunniteltu holistisella lähestymistavalla, joka mukautuu juoksijan anatomiaan hänen ollessa liikkeellä.

Kengän verkkokangaspäällinen kietoo jalan pehmeästi sisäänsä ja tukee strategisesti kohdennettuilta alueilta. Päällinen on kuitenkin hyvin hengittävä. Päällinen toimii hyvin myös keskipohjan liikkeen mukana, ja se lisää juoksumukavuutta kantapään iskusta varpaiden kärkiin.

Olemme lisänneet välipohjaan 3D Space Construction -rakenteen parantamaan pehmustusta ja joustavuutta. Kengän välipohjan sisällä on käytetty useita strategisesti sijoitettuja palkkeja, joiden ansiosta juoksijat tuntevat tällä alueella enemmän kompressiota kestävyydestä tai vakaudesta tinkinättä. Nämä palkit on säädetty eri tavoin miesten ja naisten mallissa, jotta se vastaisi sukupuolten biomekaanisia tietoja. Vaahto puristuu sopivasti jalan laskeutuessa maahan, joten kenkä tasoittaa juoksua ja parantaa iskunvaimennusta.

Kantapään alla on pehmeämpää GEL™-teknologiaa, kun taas FLYTEFOAM™-välipohja tasoittaa askellusta ja tukee juoksijaa. Ulkopohjan ASICS LITE -kumi on ympäristöystävällistä seosta, joka parantaa kestävyyttä eniten iskuja vastaanottavilla alueilla.

 

GEL™-pehmuste varmistaa erinomaisen iskunvaimennuksen

3D Space Construction -rakenne on mukautettu miesten ja naisten jalkojen erilaisten kompressiotarpeiden mukaisesti

Verkkokankainen päällinen

Heijastavat somisteet parantavat näkyvyyttä hämärässä

FLYTEFOAM™-teknologia pehmustaa kevyesti

Kuminen ASICS LITE -ulkopohja parantaa kestävyyttä

Droppi (mm):9-10
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
1011B012

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Teknologiat

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.