Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Gel-Ds Trainer 26 W -naisten juoksukengät

Juoksukenkä sopii nopeille lyhyen matkan juoksijoille. GEL™ -pehmuste parantaa iskunvaimennusta, ja keskipohjan FLYTEFOAM™-kerros antaa pehmeän ja tukevan tunteen jalan rullatessa kantaiskusta varvastyöntöön. Droppi 8mm.

140,00 €
Väri
Punainen
Sininen
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

GEL-DS TRAINER™ 26 -juoksukenkä sopii nopeille lyhyen matkan juoksijoille. Kengän päällisen paranneltu istuvuus auttaa juoksijaa saavuttamaan tavoitteensa, ja se liikkuu saumattomasti juoksijan luonnollisen liikkeen mukaan. Kenkä kuuluu COLOR INJECTION -sarjaamme, ja se jatkaa myös NOOSA TRI™ -kengissä nähtävän eloisan väripaletin henkeä.

Pehmeä ja joustava neulepäällinen lisää kengän luonnollista liikettä mukaillen juoksijan jalkaa. Tehosteena käytetyt useat heijastavat yksityiskohdat toimivat hyvin juoksijoille, jotka treenaavat hämärässä. Lisätukea antaa uudistettu pohjallinen, joka mukautuu luonnollisesti jalan muotoon ja lisää mukavuutta. Ympäristöystävällinen muotoilu käyttää vähemmän resursseja kengän pohjallisen värjäykseen.

Kengän ulkopohjassa käytetty PROPULSION TRUSSTIC™ -teknologia peilaa jalan niveliä ja antaa askeleelle voimakasta vipuvoimaa. Ylipronaatioon taipuville juoksijoille suunniteltu DUOMAX™-teknologia ulkopohjan keskiosassa vähentää jalan voimakasta ylikiertoa ja parantaa sen tukea.

GEL™ -pehmuste parantaa iskunvaimennusta, ja keskipohjan FLYTEFOAM™ -kerros antaa pehmeän ja tukevan tunteen jalan rullatessa kantaiskusta varvastyöntöön. Sulavampaa askellusta auttaa myös kengän AHARPLUS™-kantakappi, joka parantaa kengän kestävyyttä ja pidentää sen käyttöikää.

  • Droppi 8mm
  • Hengittävä verkkokangaspäällinen
  • FLYTEFOAM Blast™ -teknologia pehmustaa kevyesti ja parantaa kimmoisuuden vastinetta
  • Ympäristöystävällinen pohjallisen väriaine
Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
1012B090

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.