Sisältöön

Gel-Fastball 3 W -naisten sisäpelikengät

GEL-Fastball 3 sisäpelijalkine on suunniteltu nopealiikkeiselle pelaajalle maila ja pallopeleihin. Ohut pohjan profiili tarjoaa tarkan tuntuman pelattavaan alustaan tehostaen nopeita liikkeelle lähtöjä, suunnan muutoksia sekä pysähdyksiä. 

35 % alennusta 139.00 €
90.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Sininen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

GEL-FASTBALL™ 3 -malli on suunniteltu sisäkenttälajeille. Kenkä on erinomainen valinta pelaajllie, jotka haluavat edisyksellistä tukea ja pehmustusta.   Saumattoman päällisen ansiosta tämä tyyli tarjoaa myös tukevamman ja joustavamman istuvuuden. Kengän välipohjan GEL™-pehmuste antaa kengälle erinomaisen iskunvaimennuksen, joka vähentää rasitusta jalan äkillisissä iskuissa kentällä. 

 

 

 

Tuotenumero
E762N

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sisäpelikengät, Asics

Teknologiat

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.