Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetGel-Resolution 8 -miesten tenniskengät

GEL-RESOLUTION 8 -miesten tenniskenkä, tukee sujuvaa liikkumista ja antaa hyvän tuntuman kentän pintaan. Takakenttää hallitsevalle pelityylille.

63.00 €
Väri
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

GEL-RESOLUTION 8 -tenniskenkä tukee sujuvaa liikkumista ja antaa hyvän tuntuman kentän pintaan. 

FLEXION FIT -päällinen tarjoaa myötäilevää tukea ja DYNAWALL-teknologia antaa jalan keskiosalle vakautta varsinkin sivusuuntaisissa liikkeissä liikuttaessa kentän laidalta toiselle. Kannassa on jalan vääntymistä ehkäisevää muotoilua, joten kenkä pitää jalan vakaasti paikallaan nopeissakin siirtymissä.

Tunnettuun GEL-teknologiaan perustuva pehmustus kengän päkiässä ja kannassa auttaa vaimentamaan iskuja merkittävästi nopeiden liikkeiden ja pysähdysten yhteydessä. Lisäksi mallin ulkopohjassa on AHAR-kumiseosta, joka toimii yhdessä PGUARD-varvassuojan kanssa vähentäen kitkaa kentällä ja ehkäisten kengän kulumista. 

GEL-RESOLUTION 8 -tenniskenkä mahdollistaa nopean reagoinnin ja antaa hyvän tuntuman kenttään, jotta voit lähteä pelaamaan luottavaisin mielin.

  • Paino 420g
  • PGUARD-varvassuoja
  • DYNAWRAP-rakenne
  • FLEXION FIT -päällinen
  • AHAR-ulkopohja
  • GEL-pehmuste kannassa ja kärjessä
  • DYNAWALL-teknologia
  • Irrotettava sockliner

Tuotenumero
1041A079

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tenniskengät, Asics

Teknologiat

AHAR

ASICS High Abrasion Resistant rubber. Asicsin oma kovaa kulutusta kestävä hiilikumiseos. Kumiseosta käytetään kovaan kulutukseen joutuvilla ulkopohjan pinnoilla. Auttaa vähentämään liiallista kulumista. AHAR+ on ohuempi ja kevyempi versio Asicsin omasta kulutusta kestävästä kumista.

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.