Sisältöön
Kaikki takit -20%! Kaikki takit -20% Plussa-kortilla ja koodilla TAKKI20

Takkipäivät ovat täällä – kaikki takit -20%!

Saat nyt koodilla TAKKI20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme takeista – myös tarjoushinnoista.

Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 2.10. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkisi loppukesään ja alkavaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: TAKKI20

 

NAISET MIEHET LAPSET

 

*Etu ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin. 

Etu on voimassa 2.10.2023 asti Intersport-verkkokaupassa sekä kaupoissa. Etu ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuGT-1000 11 W -naisten juoksukengät

GT-1000 11 - Naisten kevyesti pronaatiotuetut juoksukengät. Kevyet ja monipuoliset kengät sopivat kaikenpituisille lenkeille tai kuntosalille. 

99,90 €
Alin hinta: 79,90 € Lisätietoa
Hinta alunperin: 130,00 €
Väri
Musta
Sininen
Oranssi
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Erikoisetu GT-1000 11 W -tuotteen ostajalle

FootBalance QUICKFIT BALANCE

49.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

GT-1000™ 11 -kengän suunnittelussa keskityimme tekemään siitä pehmeämmän ja sujuvammin liikkuvan. Tämä malli on suunniteltu aktiiviseen elämään, ja se sopii hyvin juoksuun tai kuntosalille.

Välipohjan FLYTEFOAM™-pehmustetta on muokattu niin, että se ei ole yhtä tiivis kuin aiemmassa versiossa. Yhdessä GEL™-teknologian kanssa se pehmentää jalan laskeutumista ja tekee liikkumisesta sujuvampaa.

Kengän välipohjassa on käytetty uutta LITETRUSS™-teknologiaa, mikä vähentää pronaatiota. Se tekee askelluksesta tukevamman ja hillitsee ylipronaatiota sekä siitä johtuvaa kengän ennenaikaista kulumista.

  • Teknisesti suunniteltu verkkokankainen päällinenParantaa hengittävyyttä ja tuntuu jalassa pehmeältä
  • Ulkokantakappi Parantaa koko kengän istuvuutta antamalla tukea jalalle ja tuo lisää vakautta
  • LITETRUSS™-teknologia. Parantaa kengän keskiosan tukea ja jalan keskiosan vakautta
  • FLYTEFOAM™-pehmusteteknologiaTarjoaa kevyen pehmusteen ja iskunvaimennuksen
  • Jalan takaosassa on hyödynnetty GEL™ -teknologiaa. Parantaa iskunvaimennusta ja pehmentää askellusta
  • OrthoLite™ X-30 -pohjallinen. Tuo pehmeyttä ja mukavuutta kengän jalkaanlaittoon
Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka
Lesti:Normaali
Tuki:Ylipronaatio

Tuotenumero
1012B197

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Teknologiat

I.G.S.

Impact Guidance System on ASICSin suunnittelufilosofia, jossa jalkineen tekniset ominaisuudet tukevat askeleen luonnollista liikerataa antaen samalla liikkujalle lisää tukea ja iskunvaimennusta. Virheliikkeiden ehkäisy on tärkeintä askeleen ensimmäisen 25% aikana. Kolme tärkeää vaihetta: kontakti, keskitukivaihe, ponnistus. I.G.S. ominaisuudella varustettuja malleja löytyy juoksuun, kävelyyn, tennikseen, lentopalloon, käsipalloon, squashiin ja sulkapalloon.

AHAR

ASICS High Abrasion Resistant rubber. Asicsin oma kovaa kulutusta kestävä hiilikumiseos. Kumiseosta käytetään kovaan kulutukseen joutuvilla ulkopohjan pinnoilla. Auttaa vähentämään liiallista kulumista. AHAR+ on ohuempi ja kevyempi versio Asicsin omasta kulutusta kestävästä kumista.

GEL-vaimennus

ASICS:n käyttämä passiivinen vaimennus materiaali jalkineissa. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa.

FlyteFoam

Kolmen vuoden kehityksen ja yli 300 prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian – suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Välipohjaan lisättyjen rgaanisten kuitujen avulla FlyteFoam on 55% kevyempi kuin alan standardi materiaali EVA sekä kimmoisampi kuin yksikään aikaisempi materiaali tarjoten täydellisen suorituskyvyn jokaiselle lenkille. Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.