Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINGT-2000™ 10 -naisten juoksukengät

GT-2000™ 10 naisten juoksukengät, monipuolinen juoksukenkä dynaamisella pronaatiotuella. Kenkä on mukava jalassa, ketterä, ja hyvin vaimennettu. 

90.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

GT-2000™ 10 -kenkä antaa mielesi ja kehosi keskittyä edessä olevaan reittiin. Se on monipuolinen juoksukenkä, joka sopii erilaisiin lenkkipituuksiin.

Teknisesti muotoiltu neulospäällinen ja 3D-printatut yksityiskohdat tekevät kengästä äärimmäisen kevyen, mutta se antaa myös hiukan vakautta.

FLYTEFOAM™-pehmustekerros sisäpohjassa tuo askeleelle kimmoisuutta.

Välipohjan 3D SPACE CONSTRUCTION™ -ominaisuus parantaa kompressiota. Tämän toiminnon ansiosta voit liikkua tasaisemmin ja vakaammin.

 

  • Teknisesti suunniteltu neulospäällinen on jalalle mukava ja antaa tukea
  • GEL™-pehmuste kengän etu- ja takaosassa pehmentää iskuja erinomaisesti
  • FLYTEFOAM™-teknologia pehmustaa kevyesti
  • FLYTEFOAM™ Propel -pehmuste parantaa iskunvaimennusta ja responsiivisuutta
  • LITETRUSS™-teknologia lisää kengän keskiosan tukea sekä kiertojäykkyyttä
  • ORTHOLITE™ X-30 -pohjallinen parantaa kengän käyttömukavuutta
Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka
Lesti:Normaali
Tuki:Ylipronaatio

Tuotenumero
1012B045

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.