Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINMagic Speed M -miesten juoksukengät

MAGIC SPEED™ -kenkä on suunniteltu kilpa- ja kuntojuoksuun. 

160.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Oranssi
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

MAGIC SPEED™ -kenkä on suunniteltu kilpa- ja kuntojuoksuun. 

Se tarjoaa monipuolisuutta, jotta kehosi ja mielesi pystyvät saavuttamaan asettamasi tavoitteet.

GUIDESOLE™-teknologia ja hiilikuidusta valmistettu jalkaterän tuki helpottavat liikettä eteenpäin. Tämä mahdollistaa pehmeän sujuvan askeleen juostessa.

Yleensä vaahtokumin määrän lisääminen tarkoittaa kengän painon nousua. Välipohjan FF BLAST™ -pehmuste tuo kimmoisuutta ja pitää samalla kengän kevyenä.

  • Teknisesti muotoiltu verkkopäällinen parantaa hengittävyyttä
  • GUIDESOLE™-teknologia auttaa säästämään energiaa
  • FF BLAST™ -teknologia pehmustaa kevyesti ja parantaa kimmoisuutta
  • Kuminen AHAR™-ulkopohja parantaa kestävyyttä
  • Kengän keskiosasta kärkeen ulottuva kevyt hiilikuituinen tuki lisää tukea ja parantaa varvastyöntöä
Droppi (mm):5-6
Harjoitusalusta:Asfaltti
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
1011B026

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.