Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätNovablast 3 - Miesten juoksukengät

Novablast 3, hyvin kimmoisa juoksukenkä. Loistava valinta vauhdikkaampaan juoksuun,  sopii pehmeän vaimennuksensa ansiosta myös pidemmille matkoille.

150,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

NOVABLAST™ 3 -juoksukengän päällisen ja välipohjan kuvioinnissa on käytetty inspiraationa origamien geometriaa. 

Sen lisäksi että kenkä on noin 30 g kevyempi kuin sen aiempi versio, paransimme myös sen mukavuutta.​ Päällisen iltin siipirakenne lisää istuvuutta ja vähentää iltin liikkuvuutta. Tätä osaa vahvistaa tukevampi kannan malli, joka ohjaa jalkaa ja tekee askelluksen eri vaiheista hallitumpia.​ Samalla kengän välipohjan FF BLAST™ PLUS -pehmuste saa kengän pohjan tuntumaan kevyemmältä ja kimmoisammalta jalan alla. 

  • Jacquard-verkkokankainen päällinen antaa mukavuutta ja tukea ja pitää jalat viileinä 
  • Kannan vakauttaja auttaa tukemaan jalkaa ja tekee askelluksesta tasapainoisemman 
  • Kiinteä läppä parantaa istuvuutta kengän keskiosassa ja estää läpän liukumista paikoiltaan 
  • FF BLAST™ PLUS -pehmuste antaa kevyen iskunvaimennuksen ja lisää kimmoisuutta 
  • Trampoliinista inspiraatiota saanut ulkopohjan rakenne lisää kimmoisuutta 
  • AHAR™-ulkopohja parantaa kestävyyttä 
  • Vähintään 75 % kengän päällisestä on valmistettu kierrätysmateriaalista, joka vähentää jätettä ja hiilidioksidipäästöjä 
  • Pohjallisen valmistuksen liuosvärjäysprosessi käyttää noin 33 % vähemmän vettä ja tuottaa 45 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä verrattuna perinteiseen värjäykseen 
  • Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä hämärässä
Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
1011B458

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Asics

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

AHAR

ASICS High Abrasion Resistant rubber. Asicsin oma kovaa kulutusta kestävä hiilikumiseos. Kumiseosta käytetään kovaan kulutukseen joutuvilla ulkopohjan pinnoilla. Auttaa vähentämään liiallista kulumista. AHAR+ on ohuempi ja kevyempi versio Asicsin omasta kulutusta kestävästä kumista.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.