Sisältöön

SKY ELITE FF 2 MT -miesten sisäpelikengät

Puolikorkea sisäpelikenkä hyvällä ja kimmoisalla vaimennuksella. Soveltuu varsinkin hyppylajeihin kuten esimerkikis lentopalloon ja koripalloon.

160,00 €
Väri
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

SKY ELITE™ FF MT 2 -lentopallokenkä auttaa hyppäämään tehokkaammin ja nostamaan pelisi ja mielesi uusiin korkeuksiin. 

Tämä keskikorkea kenkä on luotu erityisesti hyökkääjille, ja se auttaa vähentämään energian menetystä iskulyöntiin edettäessä. 

Kaareva kantapää sallii nopean ja sujuvan liikkumisen verkolle, sillä se helpottaa etusuuntaista liikettä. Välipohjan TWISTRUSS™ -teknologia lisää voimaa hyppyyn yhdessä kengän leveämmän etuosan ja DYNAWRAP™ -nauhajärjestelmän kanssa. Yhdessä nämä teknologiat lisäävät vakautta pysähdyttäessä ja estävät voiman vähentymistä hyppyjen aikana. Paksussa välipohjassa on FLYTEFOAM™ Propel -vaimennus. Tämä tuo jalkapohjalle mukavuutta ja auttaa hyppäämään korkeammalle.

  • GEL™-pehmuste antaa erinomaisen iskunvaimennuksen 
  • DYNAWRAP™-teknologia parantaa vakautta sivuttaisissa liikkeissä Liuosvärjätty pohjallinen vähentää veden kokonaiskäyttöä noin 33 % ja hiilidioksidipäästöjä noin 45 %
  • FLYTEFOAM™ Propel -pehmuste lisää iskunvaimennusta ja reaktiokykyä 
  • TWISTRUSS™ -teknologia auttaa pelaajia siirtymään vaakasuorasta voimankäytöstä pystysuoraan menettämättä energiaa 
  • Kaareva kanta mahdollistaa pelaajille sujuvamman liikkumisen ja valmistautumisen voimakkaampaan hyppyyn 
  • Leveät joustourat ulkopohjassa antavat enemmän joustavuutta

Tuotenumero
1051A065

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sisäpelikengät, Asics

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.