Sisältöön
Kesäale käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Hui... Kesäale on käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Lisäsimme tuotteita! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETSolution Speed FF W -naisten tenniskengät

SOLUTION SPEED FF -naisten tenniskengät.

50.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tokion kuuluisasta Shibuyan risteyksestä inspiraatiota saanut SOLUTION SPEED FF -tenniskenkämme on suunniteltu muodoiltaan sileäksi. Sen energinen välipohja reagoi herkästi ja auttaa ehtimään hankaliinkin palautuksiin.

FLEXION FIT -päällinen kietoutuu jalan ympärille sileällä ompelemattomalla rakenteella. Tämä kenkä tarjoaa myötäilevää tukea ja mukautuvaa istuvuutta erityisesti jalan keskiosassa. Erinomaista mukavuutta tarjoava P.H.F. (Personal Heel Fit) tarkoittaa sitä, että kenkä muotoutuu käyttäjänsä jalan muotoihin parhaan käyttötuntuman aikaansaamiseksi.

ASICSin tenniskenkämalliston kevyin malli SOLUTION SPEED FF sisältää välipohjaan sijoitettua FLYTEFOAM-teknologiaa, joka nopeuttaa reagointia ja parantaa kestävyyttä. Kengän nopeita ominaisuuksia täydentää GEL-teknologiaan perustuva pehmustus, joka vaimentaa koviakin iskuja, joita tulee varsinkin liukumisen ja jarruttamisen yhteydessä.

Vauhdikkaaseen peliin sopiva SOLUTION SPEED FF CLAY limited -tenniskenkä tarjoaa reagoivuutta ja erityisen hyvää pehmustusta.

  • FLYTEFOAM-teknologia
  • AHAR-ulkopohja
  • TWISTRUSS-järjestelmä
  • GEL-pehmuste kannassa ja kärjessä
  • P-GUARD-varvassuoja
  • FLEXION FIT -päällinen
  • Irrotettava ORTHOLITE-sockliner

Tuotenumero
1042A002

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tenniskengät, Asics

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.