Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetWINTER RUN LS HOODIE -naisten pitkähihainen paita

WINTER RUN LONG SLEEVE HOODIE -huppari on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä, ja se on juoksutiimimme lempivaruste monikäyttöisyytensä ansiosta.

64,90 €
Hinta verkossa
90,00 € -27 %
Alin hinta: 90,00 € Lisätietoa
Vastuullinen valinta
Väri
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Älä anna talvisään estää juoksua. 

WINTER RUN LONG SLEEVE HOODIE -huppari on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä, ja se on osaavan juoksutiimimme lempivaruste monikäyttöisyytensä ansiosta. Voit käyttää sitä yksinään leudolla säällä tai takin alla sateella tai kylmässä. 

Nopeasti kuivuvista ja hengittävistä lämpömateriaaleista valmistetussa mallissa on uusi aukko älykellolle, jotta voit häiriöttä tarkkailla juoksuasi. 

  • Lämmin joustava neulekangas säilyttää lämpöä 
  • Tuulettava lämmin selän kangas parantaa hengittävyyttä 
  • Nopeasti kuivuva Ikkuna älykellolle 
  • Puhelintasku, jossa helposti yletettävä vetoketjun vedin 
  • Peukalonaukot estävät hihoja nousemasta 
  • Etuosan puolipitkä vetoketju lisää ilmanvaihtoa tarvittaessa 
  • Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä hämärässä 
  • Vähintään 50 % vaatteen ensisijaisesta materiaalista on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista

Tuotenumero
2012C386

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Asics

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.