Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiHawx Magna 85 X W Gw -naisten laskettelumonot

Leveämmät naisten 85- jäykkyiset monot, joissa 102 mm lesti. Helppo pukea jalkaan, lämmin ja mukava pitkänkin laskettelupäivän jälkeen.

199,00 €
299,00 € -33 %
30pv alin hinta: 299,00 € Lisätietoa
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Laskettelumonojen valintaopas

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Atomic Hawx Magna 85X W on naisten mono, joka on helppo pukea jalkaan, lämmin ja mukava pitkänkin laskettelupäivän jälkeen. Mono soveltuu leveämpään jalkaan 102mm lestillä.

  • Naisille suunniteltu varsi
  • Bronze W -sisänkenkä
  • 35mm velcro -strappi
  • 102mm lesti
  • Prolite
  • 15 astetta etukallistusta
  • 3 astetta varren kiertoa

1890g/24X

Tuotenumero
AE502784

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Atomic

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

Memory Fit

Erittäin edistynyt monon ulkokuoren rakenne joka mahdollistaa monon muokkauksen laskijan jalan mukaiseksi joissankin minuuteissa.

102mm Wide Last

Legendaarinen Hawx-tuntuma ja anatominen lesti (102mm:n koossa 26/26,5) ovat kullanarvoisia leveille jaloille. Mono tarjoaa erinomaisen mukavuuden, jalan paikallaan pysyvyyden sekä lämpimyyden.

EZ Step-in

Mahdollistaa helpon monon jalkaan laittamisen.

Prolite

Mullistava erittäin kevyt rakenne jossa vahvikkeet monon toiminnan kannalta tärkeissä kohdissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.