Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiHawx Magna 90 X Gw -miesten laskettelumonot

Leveämmät miesten 90- jäykkyiset monot, joissa 102 mm lesti. Jalka on helppo asettaa monon sisään sisäkengän Easy Step-in -rakenteen ansiosta.

199,00 €
Normaalihinta: 299,00 €
30pv alin hinta: 199,00 € Lisätietoa
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Laskettelumonojen valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Atomic Hawx Magna 90X soveltuu leveän 102mm lestinsä puolesta hyvin laskijoille, joilla on leveämpi jalka ja jotka arvostavat monossaan mukavuutta, lämpöä ja pukemisen helppoutta. 

Jalka on helppo asettaa monon sisään sisäkengän Easy Step-in -rakenteen ansiosta, ja sisäkengän leveä iltti tekee pitkistäkin laskupäivistä nautintoa.

  • Easy Step-in -rakenne
  • Bronze -sisäkenkä
  • 40mm velcro strappi
  • 102mm wide -lesti
  • 15 astetta etukallistusta
  • 3 astetta varren kiertoa
  • Prolite rakenne

2080g/26X

Tuotenumero
AE50278

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Atomic

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

Memory Fit

Erittäin edistynyt monon ulkokuoren rakenne joka mahdollistaa monon muokkauksen laskijan jalan mukaiseksi joissankin minuuteissa.

102mm Wide Last

Legendaarinen Hawx-tuntuma ja anatominen lesti (102mm:n koossa 26/26,5) ovat kullanarvoisia leveille jaloille. Mono tarjoaa erinomaisen mukavuuden, jalan paikallaan pysyvyyden sekä lämpimyyden.

EZ Step-in

Mahdollistaa helpon monon jalkaan laittamisen.

Prolite

Mullistava erittäin kevyt rakenne jossa vahvikkeet monon toiminnan kannalta tärkeissä kohdissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.