Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiHawx Prime 100 X Gw -miesten laskettelumonot

Monipuolisesti säädettävät monot. Muokattava ulkokuori 100-106 mm. Prolite -rakenne tekee monoista kevyet ja vahvistetut alueet taas jäykistävät rakennetta oikeista paikoista.

299,00 €
Normaalihinta: 399,00 €
30pv alin hinta: 299,00 € Lisätietoa
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Laskettelumonojen valintaopas

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Atomic Hawx Prime 100X soveltuu  laskijoille joilla on normaalikokoinen jalka. Mono on kevyt ja tarkka, mutta samalla hyvin mukava jalassa pidemmänkin laskupäivän ajan. 

Prolite -rakenne tekee monosta kevyen ja vahvistetut alueet taas jäykistävät rakennetta oikeista paikoista. Memory Fit 3D Silver -sisänkenkä on mukava, lämmin ja muotoutuu hyvin jalkaan.

  • Memory Fit -mononmuokkausjärjestelmän kanssa yhteensopiva
  • Prolite -rakenne
  • Energy Backbone -tukirakenne
  • Memory Fit 3D Silver-sisäkenkä
  • 40mm Velcro strappi
  • 100mm medium lesti
  • 15 astetta etukallistusta
  • 3 astetta varren kiertoa

1880g/26X

Tuotenumero
AE50277

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Atomic

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

Memory Fit

Erittäin edistynyt monon ulkokuoren rakenne joka mahdollistaa monon muokkauksen laskijan jalan mukaiseksi joissankin minuuteissa.

100mm Medium Last

Legendaarinen Hawx-tuntuma ja anatominen lesti (100mm:n koossa 26/26,5) ovat kullanarvoisia leveille jaloille. Mono tarjoaa erinomaisen mukavuuden, jalan paikallaan pysyvyyden sekä lämpimyyden.

Energy Backbone

Vahvistukset tärkeimmissä kohdissa monoa antaa lisää voimaa ja parhaan tuen kantilla laskemiseen.

Prolite

Mullistava erittäin kevyt rakenne jossa vahvikkeet monon toiminnan kannalta tärkeissä kohdissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.