Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETRedster C5000 Skintec Med Shift -pitopohjasukset

Aktiiviharrastajan helppohiihtoinen skinisuksi

399.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Punainen
Koko

Suksien valintaopas

Pituus- ja painotaulukko

cm
kg

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Aktiiviharrastajan helppohiihtoinen skinisuksi.Race-profiili yhdessä Speedcell rakenteen kanssa mahdollistavat helpon hiihdettävyyden ja varman pidon kaikissa lumiolosuhteissa, luisto-ominaisuuksista tinkimättä. 390 mm skini -insertti on helposti vaihdettavissa, ilman erillisiä työkaluja. Sukseen kiinnitetty Prolink Shift In- levy mahdollistaa liikuteltavan siteen käytön.

  • Speedcell ydin (kevyin Densolite ydin + hiilikuitulaminaatit)
  • BI 5000 SA- pohja
  • WC hionta
Harjoitustaso:harrastaja / kuntoilija
Sidetyyppi:Perinteinen Prolink Shift
Siteet asennettuna:ei

Tuotenumero
ABSS00076

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Atomic

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

100% Mohair Skin

Valmistamme skinit 100% Mohairista koska siinä on parhaat pito- ja luisto-ominaisuudet eri keli- sekä lumiolosuhteissa. Lisäksi skini on erittäin kulutuskestävä.

BI 5000 SA + WC Grinding

BI5000 sintrattu pohjamateriaali sisältää 6% erityistä lisäainetta antaen pohjalle antaen lisää luisto-ominaisuuksia kaikissa olosuhteissa. Pohjan World Cup hionta takaa erinomaiset luisto-ominaisuudet.

Low Prolink Boot-Binding Interface

Prolink mono + sidejärjestelmä takaa matalan, kevyen yhdistelmän sekä suoran tuntuman monon ja suksen välillä.

Race Carbon Construction

Race Carbon Construction antaa sukselle ekstra kontrollia ja vakautta kovassa vauhdissa kiitos optimoidun suksen sivuprofiilin.

Easy skin exchange

Suksen skinikarva voidaan vaihtaa helposti ja nopeasti ilman erityisiä työvälineitä.

Shift-In sidejärjestelmä

Atomicin ainutlaatuinen uusi sidejärjestelmä perinteiseen ja luisteluhiihtoon. Sidejärjestelmä mahdollistaa siteen siirtämisen monon ollessa siteessä kiinni kesken hiihtolenkin. Sidettä voidaan siirtää 0,75mm kerrallaan yhteensä 3,75 cm matkan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.