Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätRedster J2 + C 5 Gw -lasten laskettelusukset

Erinomainen suksi innokkaalle 5 - 8- vuotiaalle laskijalle.

179,00 €
Sukset + siteet
Vastuullinen valinta
Väri
Punainen
Koko

Laskettelusuksien valintaopas

kg
mm

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Atomic Redster J2 100-120 on erinomainen suksi innokkaalle 5–8-vuotiaalle laskijalle. Siinä Bend-X Technology, jonka avulla Mikaelan ja Marcelin nuoret fanit saavat tehtyä hallittuja käännöksiä hyvin varhain. Salaisuutena on erityinen joustoalue siteen alueella, joka mahdollistaa suksen kääntämisen helpommin. Race Rocker -kärjen ja V-muotoisen designin ansiosta kääntäminen on superhelppoa riippumatta siitä, kuinka kevyt laskija on.

Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
AASS0278

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Atomic

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

Bend-X

Erityinen joustoalue siteen kohdalla mahdollistaa sen, että jopa kaikkein kevyimmät naiset ja lapset voivat hallita suksiaan vähemmällä vaivalla, mikä tekee kääntämisestä helpompaa.

Densolite Core

Vaahtoydin, joka tekee suksesta ketterän ja iskuja vaimentavan eli helpon laskettavan.

Dura Cap

Rakenne ilman sidewallia jossa päälilaminaatti menee yhtenäisenä kantista kanttiin tehden suksesta helpon käsitellä. Dura Capin pyöreä yläreunan muoto ottaa vähemmän iskuja vastaan ja pysyy siten pidempään siistinä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.