Sisältöön

Redster Q Ti + M 10 Gw -laskettelusukset

Atomic Redster Q TI on monipuolinen suksi kaikkiin rinneolosuhteisiin.

599,00 €
Sukset + siteet
Vastuullinen valinta
Väri
Vihreä
Koko

Laskettelusuksien valintaopas

kg
mm

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Atomic Redster Q TI on monipuolinen suksi kaikkiin rinneolosuhteisiin, aktiivi - ja harrastajatason laskijoille jotka viettävät suurimman osan aikaa rinteillä . Suksen Titanium laminaatti yhdessä leveämmän muotoilun antaa laskijalle mukavan päivän kaikissa lumiolosuhteissa. Suksen  Dura Cap Sidewall ja Power Woodcore lisäävät suorituskykyä ja tarjoavat hyvän kanttipidon. Suksi tuntuu kevyeltä, kääntyy vähemmällä vaivalla ja on erittäin suorituskykyinen.

Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
AASS0314

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Atomic

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

Active Camber 0/100/0

Actice Camberissa suksen kantti on lähes koko mitaltaan koko ajan lumikontaktissa taaten paremman pidon jäisillä rinteillä tehden suksista erittäin vakaat laskea.

Densolite Core

Vaahtoydin, joka tekee suksesta ketterän ja iskuja vaimentavan eli helpon laskettavan.

Dura Cap Sidewall

Sidewall pohjasta päälikerrokseen asti, kontrolloituun voimansiirtoon ja loistavaan kanttipitoon. Rakenteen yläreunan pyöristetty muoto ottaa vähemmän kolhuja ja siten suksi pysyy pinnaltansa siistimpänä pidempään.

Power Woodcore

Sporttinen ja dynaaminen saarni- ja poppelipuuydin lisää vakautta ja vaimentaa iskuja kovassakin vauhdissa.

Titanium Powered

Titaanikerrokset ytimen ylä- ja alapuolella antaa suksille hyvän iskunvaimennuksen. Lisäksi se tekee suksesta vakaan laskea ja erittäin kiertojäykän.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.