Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Redster Tr + M 10 Gw -laskettelusukset

Laadukkaat harrastajatason rinnesukset. Kevyet ja helposti käsiteltävät sukset, joissa rinne rocker helpottamassa kääntymistä.

269,00 €
30 päivän alin hinta: 269,00 €
Hinta alunperin: 449,00 €
Sukset + siteet
Vastuullinen valinta
Väri
Punainen
Koko

Laskettelusuksien valintaopas

kg
mm

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Suosittelemme tuotteen Redster Tr + M 10 Gw ostajalle

Salomon Husk

59.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Atomic Redster XR, laadukas harrastajatason rinnesuksi . Kevyt ja helposti käsiteltävä suksi, jossa rinne rocker helpottamassa kääntymistä. Sopii myös hyvin aloittelevalle laskijalle.

Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
AASS029

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Atomic

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

All Mountain Rocker

All Mountain Rocker toimii kaikissa lumiolosuhteissa, rinteillä sekä rinteiden ulkopuolella. Kärjen tai/ja kannan pieni avautuminen takaa suksen helpon käännettävyyden pehmeämmässäkin lumessa tehden suksista super monipuoliset. Rockerin suhde suksesta riippuen on 10/90/0, 15/85/0 tai 15/75/10.

Densolite Core

Vaahtoydin, joka tekee suksesta ketterän ja iskuja vaimentavan eli helpon laskettavan.

Dura Cap Sidewall

Sidewall pohjasta päälikerrokseen asti, kontrolloituun voimansiirtoon ja loistavaan kanttipitoon. Rakenteen yläreunan pyöristetty muoto ottaa vähemmän kolhuja ja siten suksi pysyy pinnaltansa siistimpänä pidempään.

Light Woodcore

Poppelista valimistettu suksen puuydin optimoi suksen painon tinkimättä iskunvaimennuksesta ja vakaudesta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.