Sisältöön

Savor Visor Jr -laskettelukypärä

Savor Visor Jr laskettelukypärässä yhdistyy laskettelukypärä ja -lasit kätevässä paketissa, osana Atomicin Savor tuoteperheen missiota tehdä laskettelu helpommaksi ja nautittavammaksi. 

179,00 €
Väri
Valkoinen
Musta
Pinkki
Punainen
Koko

Laskettelukypärien valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Savor Visor Jr laskettelukypärässä yhdistyy laskettelukypärä ja -lasit kätevässä paketissa, osana Atomicin Savor tuoteperheen missiota tehdä laskettelu helpommaksi ja nautittavammaksi. Kypärä tarjoaa erittäin hyvän suojan perheen pienimmille ollen kuitenkin kevyt ja hyvin ventiloitu. Visiirin säädettävyyden ansiosta voit käyttää kypärää myös tavallisten silmälasien kanssa. 

  • säädettävän visiirin avulla saat 8mm lisää tilaa silmälaseja varten
  • Active Aircon Venting takaa hyvän ilmankierron kypärässä ja jota voi itse manuaalisesti säätää kypärän päällä olevalla säätimellä.
  • Live Fit pehmuste, joka muotoutuu välittömästi pään muotojen mukaan, yhdessä korkeussäädettävän 360 Fit systeemin avulla saat kypärän istumaan täydellisesti päähän.
  • Holo Core ydin tarjoaa kevyen 30% paremman iskunsuojan kuin standardi
  • ABS ulkokuori

Tuotenumero
AN50058

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Atomic

Teknologiat

360° Fit System

Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa kypärän istuvuuden hienosäädön ei ainoastaan pään koon vaan myös pään muodon mukaan. Säätö on myös korkeussäädettävä taaten 100%:n personaalisen mukavuuden.

ABS Hard Shell

Kypärän ulkokuori tehty ABS-muovista joka yhdistetty EPS ytimeen 2-kerros rakenteeksi joka takaa korkean kestävyyden ja ultimaattisen iskun suojan.

Active Aircon Venting

Aircon on Atomicin edistyksellisin viilennys teknologia. Holo core ydin tarjoaa enemmän leveämpiä ilmakanavia, joiden ilmanvaihtoa voi manuaalisesti säädellä.

Adjustable Visor Setting

Kypärän visiirikinnnitys, joka mahdollistaa kypärän käyttämisen silmälasien kanssa tai ilman laseja. Kypärän mukana tulevilla toisilla visiirin kiinnikkeillä saat 8 mm lisää tilaa silmälaseja varten, ilman että teet kompromissia näkyvyyden tai visiirin sulkeutumisessa.

Holo Core

Tämä ainutlaatuinen "munakennorakenne" tuottaa laajan pinnan maksimaaliseen iskunvaimennukseen. Rakenne takaa 30% paremman iskunsuojan kuin alan standardit edellyttää. Rakenne tekee myös siitä kevyen ja takaa hyvän ilmavaihdon.

Live Fit

Live Fit insertit ympäröivät pääsi 360 astetta ja muokkautuvat pään rakenteen mukaisesti antaen välittömän henkilökohtaisen istuvuuden. Ne myös vaimentavat kevyempiä iskuja ennen kuin ne saavuttavat pään.

Hydrofobic Lens Coating

Kestävä linssin ulkopinnoite, joka hylkii kosteutta, rasvaa ja likaa. Vesipisarat valuvat pois ilman raitoja ja mahdolliset sormenjäljet on helppo pyyhkiä pois linssin pinnalta.

Live Fit Frame

Live Fit kehys on joustava 3-kerrosrakenne joka välittömästi muotoutuu kasvojesi muotojen mukaan.

Visor ID Lens

ID tarkoittaa Integrated Design eli linssin reuna sopii täydellisesti kypärän muotoon, antaen maksimaalisen näkökentän sekä suojan tuulelta ja lumelta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.