Sisältöön
Kaikki takit -20%! Kaikki takit -20% Plussa-kortilla ja koodilla TAKKI20

Takkipäivät ovat täällä – kaikki takit -20%!

Saat nyt koodilla TAKKI20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme takeista – myös tarjoushinnoista.

Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 2.10. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkisi loppukesään ja alkavaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: TAKKI20

 

NAISET MIEHET LAPSET

 

*Etu ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin. 

Etu on voimassa 2.10.2023 asti Intersport-verkkokaupassa sekä kaupoissa. Etu ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport Joensuubabolat Evo Drive Tour babolat Evo Drive Tour
babolat Evo Drive Tour
babolat Evo Drive Tour

Evo Drive Tour -tennismaila

Babolat Evo Drive Tour -tennismaila on erittäin hyvä valinta aloittelevalle sekä kokeneelle pelaajalle. Erittäin suorituskykyinen tennismaila!

179,00 €
Väri
Sininen
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Nautitko tenniksen pelaamisesta? Tsekkaa Evo Drive Tour! Pelaatko huviksesi vai haluatko nähdä, kuinka pitkälle saat kehitettyä peliäsi? Evo Drive Tour on hyvin voimaa tuottava ja mukava maila pelata. Nauti tenniksestä ja pelaa omalla huipputasollasi!

Babolat Evo Drive Tour -tennismaila on erittäin hyvä valinta aloittelevalle sekä kokeneelle pelaajalle. Evo Drive Tour on edullinen ja erittäin suorituskykyinen tennismaila!

TEKNISET TIEDOT

Kehyksen koko: 660cm2 (102sq.in.)Paino: 285gPituus: 68,5cmPainopiste: 320mmJäykkyys: 70 RAJännitystiheys: 16/19Suositeltu jännityskireys: 23-25kgSuositeltu jänne: Xcel / AddiXionTehdasjännitetty 

EDUT

  • MWX EVO Feel -teknologian ansiosta lyöneistä johtuva tärinä ja epämukava ääni häviää ja tekee lyönneistä paljon pehmeämpiä. SWX EVO- teknologiassa käytetään erittäin ohutta, voimakkaasti vaimennettua viskoelastista materiaalia, joka vaimentaa lyönneistä syntyvää värinää.
  • Evo Driven hieman isomman kehyksen ansiosta palloihin on helpompi osua ja voit keskittyä luomaan puhtaita lyöntejä.

TEKNOLOGIA

  • SWX EVO Feel. Ilmailu- ja avaruusteollisuudessa käytetty edistyksellinen SMAC -tekniikka tarjoaa edistyksellisen vaimennuksen.
  • ELLIPTIC FRAME. Pyöreä runkorakenne takaa optimaallisen ilmanvastuksen sekä tennismailan jäykkyys lisää voimaa.
  • WOOFER SYSTEM. Ensimmäinen ja tehokkain kehyksen ja jännekireyden vuorovaikutusjärjestelmä, joka tarjoaa pitkäkestoisemman vuorovaikutuksen jänteen ja pallon välillä. Pidempi vuorovaikutusaika palloon takaa paremman hallinnan ja mukavuuden tunteen.
Taitotaso:Harrastaja,Aktiivipelaaja

Tuotenumero
102433

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
babolat

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.