Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETGSX Sr mv-rintapanssari -maalivahdin rintapanssari

Aloittelevalle tai satunnaisesti pelaavalle suunniteltu rintapanssari, jossa yhdistyy Vapor malliston liikkuvuus sekä Supreme malliston peittäyys

249.00 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Aloittelevalle tai satunnaisesti pelaavalle suunniteltu rinta-käsivarsisuoja, jossa yhdistyy Vapor –malliston liikkuvuus sekä Supreme –malliston peittäyys. Säätömahdollisuudet käsivarsissa, olkapäissä sekä vatsan alueella. Thermomax+ -materiaali mahdollistaa kehoa vastaan mahdollisimman mukavan tuntuman sekä pitää kosteuden ja kuumuuden paremmin loitolla.

Tuotenumero
1056929

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Bauer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.