Sisältöön
Saat 20 % alennuksen Plussa-kortilla ja koo... Plussapäivät Intersportissa! Saat 20 % alennuksen Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20
Hyödynnä etusi!

Nyt saat Plussa-kortilla 20 % alennuksen kaikista vaatteista ja jalkineista – myös tarjoushintaisista tuotteista.*

Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 16.5. asti. Hyödynnä tarjous ja löydä suosikkisi kevääseen!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSET

 

*Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.Sling Int 65 -jääkiekkomaila

Bauer Sling maila vie laukauksesi seuraavalle tasolle! Lavan SlingTech2.0 –rakenne on jopa parempi kuin alkuperäinen Nexus ADV.

219.00 €
Koko

Jääkiekkomailan valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Bauer Sling maila vie laukauksesi seuraavalle tasolle! Lavan SlingTech2.0 –rakenne on jopa parempi kuin alkuperäinen, sillä kiekko lähtee lavasta 10% nopeammin ja vähemmän vaivalla sen optimoidun slingshot -vaikutuksen ansiosta. Uskomaton tuntuma yhdistettynä viisikulmaiseen varsirakenteeseen luo ainutlaatuisen kosketuksen kiekkoon. 375 gramman painon ansiosta maila on helppo saada taipumaan ja energia siirtyy paremin mailasta kiekkoon.

Ikäryhmä:Intermediate
Jäykkyys (Flex):65

Tuotenumero
1059098

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Bauer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.