Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSETSling Sr 70 -jääkiekkomaila

Bauer Sling maila vie laukauksesi seuraavalle tasolle! Lavan SlingTech2.0 –rakenne on jopa parempi kuin alkuperäinen Nexus ADV.

269.00 €
Koko

Jääkiekkomailan valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Bauer Sling maila vie laukauksesi seuraavalle tasolle! Lavan SlingTech2.0 –rakenne on jopa parempi kuin alkuperäinen, sillä kiekko lähtee lavasta 10% nopeammin ja vähemmän vaivalla sen optimoidun slingshot -vaikutuksen ansiosta. Uskomaton tuntuma yhdistettynä viisikulmaiseen varsirakenteeseen luo ainutlaatuisen kosketuksen kiekkoon. 375 gramman painon ansiosta maila on helppo saada taipumaan ja energia siirtyy paremin mailasta kiekkoon.

Ikäryhmä:Senior
Jäykkyys (Flex):70

Tuotenumero
1059097

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Bauer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.