Sisältöön

Supreme UltraSonic Sr L Mv-maila.. -maalivahdin maila

Supreme –maalivahdinmailat on luotu maalivahdille joka luottaa äärimmäisen kevyeen sekä helposti kontrolloitavaan tuntumaan mailan osalta.

259.00 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Supreme –maalivahdinmailat on luotu maalivahdille joka luottaa äärimmäisen kevyeen sekä helposti kontrolloitavaan tuntumaan mailan osalta. Ultrasonic on eliittitason ultrakevyt ja tasapainoinen maila uudella, kestävällä Ergo Spine+ Paddle -geometrialla mailan alaosassa. Advanced Carbon Layering –menetelmä sekä kestävä ja suorituskykyisin Textreme –hiilikuitu tekee mailasta kevyen, samalla vähentäen iskuista aiheutuvaa tärähdystä.

Tuotenumero
1056877

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Bauer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.