Sisältöön

Vapor 2X Pro Sr Fit2 -jääkiekkoluistimet

Pro-tason luistimessa on erittäin kevyt asymmetrinen 3D Carbon Curv -kenkäosa, joka antaa paremman tuen nilkalle luistellessa.

849.00 €
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pro-tason luistimessa on erittäin kevyt asymmetrinen 3D Carbon Curv -kenkäosa, joka antaa paremman tuen nilkalle luistellessa ja lämpömuotoutuu parhaiten jalan ympärille. 

Injektoitu nauhakuja lukitsee jalan etuosan paremmin paikalleen ja tehostaa ketteryyttä jäällä. Kolme ylimääräistä nauhareikää mahdollistaa customoidun istuvuuden. 

Madallettu asymmetrinen kärkikuppi antaa erinomaisen istuvuuden sekä parantaa luistimen kontroloimista ja lähtönopeutta. 

Lämpömuovattava Recoil Pro -iltti lisää joustavuutta dynaamisissa liikkeissä. 

Sisävuoren pehmeät foamit muotoutuvat jalan mukaan ja lukitsevat kantapään erinomaisesti paikalleen. 

Mullistava Lightspeed Edge-teräkotelo mahdollistaa terän vaihtamisen sekunneissa ja Bauerin laadukkain LS5 terämetalli parantaa kestävyyttä ja lisää pitoa jäähän. 

Vapor 2X Pro on markkinoiden kevyin ja NHL:n suosituin luistin.

Lesti:FIT 2 (leveä/korkea)
Tuoteperhe:Bauer Vapor

Tuotenumero
1057210F2

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Bauer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.