Sisältöön
Saat 20 % alennuksen Plussa-kortilla ja koo... Plussapäivät Intersportissa! Saat 20 % alennuksen Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20
Hyödynnä etusi!

Nyt saat Plussa-kortilla 20 % alennuksen kaikista vaatteista ja jalkineista – myös tarjoushintaisista tuotteista.*

Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 16.5. asti. Hyödynnä tarjous ja löydä suosikkisi kevääseen!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSET

 

*Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.Vapor 3X SR 70 flex maila -jääkiekkomaila

Aktiivipelaajan suorituskykyinen maila Pro-tason ominaisuuksilla, suunniteltu nopeisiin laukauksiin.

139.00 €
Koko

Jääkiekkomailan valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Aktiivipelaajan suorituskykyinen maila Pro-tason ominaisuuksilla, suunniteltu nopeisiin laukauksiin. Aiempaa vahvemman ja kevyemmän mailan kokonaispaino on vain 430g. XE-Taper varsigeometria mahdollistaa dynaamisen nopean ja vakaan laukauksen. Laadukas ja suorituskykyinen 15k Blade Wrap sekä MaxBalance tekevät lavasta kevyen ja tasapainoisen. Kevyt HP Mold-rakenne luo yksiosaisen mailan tuntuman ja pelattavuuden. INT- sekä JR-mailat ovat aiempaa 10g kevyempiä. Kaikissa jäykkyyksissä parannettu tasapainopiste. 

Tuotenumero
1058561

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Bauer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.