Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Bliz Matrix Smallface Bliz Matrix Smallface Bliz Matrix Smallface Bliz Matrix Smallface Bliz Matrix Smallface Bliz Matrix Smallface
Bliz Matrix Smallface
Bliz Matrix Smallface
Bliz Matrix Smallface
Bliz Matrix Smallface
Bliz Matrix Smallface
Bliz Matrix Smallface

Matrix Smallface -urheilulasit

Matrix Small on ladattu täyteen muotoilulla, teknologialla ja asenteella kokeneimmille moniurheilijoille. Pienempi koko sopii mainiosti kapeille kasvoille.

89,90 €
Väri
Valkoinen
Pinkki
Musta
Pinkki
Punainen
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Matrix Small on ladattu täyteen muotoilulla, teknologialla ja asenteella kokeneimmille moniurheilijoille. Pienempi koko sopii mainiosti kapeille kasvoille.

Sylinterimäisen linssin ansiosta voit kokea ympäristön uudella ulottuvuudella. Linssin teknologia lisää merkittävästi vertikaalista näkyvyyttä kilpailutilanteessa. Nämä ovat äärimmäiset ominaisuudet urheilusuorituksessa.

Säädettävät kuminen nenätyyny ja sankojen ydin auttavat tarjoamaan koko päivän kestävää mukavuutta, sillä ylälinssin urat lisäävät ilmanvaihtoa ja vähentävät linssin kostetutta.

Useiden tunnettujen ammattiurheilijoiden testaama ja ylistämä, ympäri maailman. Matrix herättää huomiota ja kommentteja, minne menetkin, kiitos sen vaikuttavan muotoilun ja uskomattoman näkökentän.

Tekniset tiedot

  • 100% UVA- ja UVB-suoja
  • Särkymättömät polykarbonaattilinssit
  • Kehys on tehty Grilamidista (TR90), joka tarjoaa hyvän joustavuuden ja kevyen painon
  • Säädettävä kuminen kitkanenätyynyn
  • Säädettävät sangat kumisella ytimellä
  • Kova suojakotelo
  • Puhdistusliina
  • Noudattaa eurooppalaista EN ISO 12312-1:2013 standardia

Tuotenumero
52907

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lasit, Bliz

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.