Sisältöön

Bridgedale Ski Cross Country Socks M
Bridgedale Ski Cross Country Socks M

Ski Cross Country Socks M -miesten nilkkasukat

Miesten lämpimät sukat maastohiihtoon. 

34,90 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten lämpimät sukat maastohiihtoon, ulkoiluun ja retkeilyyn. Kylmille keleille, myöhäissyksyyn, talveen ja alkukevääseen. Lämmittää ja siirtää kosteuden hyvin pois iholta. Sopii kaikkiin hiihtomonoihin.

  • Pehmustukset kantapäässä, varpaissa, jalkapohjassa, akillesjänteessä sekä kehräsluiden päällä.
  • Jalkapöydän päällä hieman ohuempaa neulosta, mikä tekee sukasta hengittävämmän.
  • Kiristys nilkan päällä ja jalkapöydän ympärillä muotoilevat sukan jalkaan ja pitävät sukan paremmin paikoillaan.
  • Varsi paksua joustoneuletta, sukan suulla kapea pyöröresori.
  • Sopii myös luistimiin.
  • Varren pituus kantapään yläpuolelta 23 cm.
  • Koot: S 36-39, M 40-43, L 44-47.
  • Väri: musta/harmaa (black)  Materiaalit: 23 % villa 18 % merinovilla 39 % Nylon/polyamidi 18 % Endurofil/polypropyleeni 2 % Lycra/elastaani
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 5 vuotta.
  • Pesuohjeet: Suositellaan pestäväksi nurinpäin. Pese tummat värit erillään. 40°C hienopesu. Älä käytä huuhteluainetta. Valkaisu, silitys ja kuivapesu kielletty. Rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa.

Tuotenumero
710559M

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukat, Bridgedale

Teknologiat

Merinovilla

Merinolampaasta saatava merinovilla koostuu pitkistä ja ohuista kuiduista, jotka muodostavat ainutlaatuisen pehmeän ja kevyen rakenteen. Toisin kuin perinteinen villa, merinovillakangas ei tunnu iholla kutittavalta tai karhealta. Se on pehmeää ja kevyttä. Hienojakoisesta rakenteestaan huolimatta merinovilla lämmittää äärimmäisen tehokkaasti kylmälläkin säällä. Merinovillan parhaisiin puoliin kuuluukin sen kyky mukautua kantajansa lämpötilaan: kylmissä olosuhteissa se lämmittää, lämpimissä sääoloissa se viilentää.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.