Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Bridgedale Stormsock Lightweight Boot Bridgedale Stormsock Lightweight Boot Bridgedale Stormsock Lightweight Boot Bridgedale Stormsock Lightweight Boot
Bridgedale Stormsock Lightweight Boot
Bridgedale Stormsock Lightweight Boot
Bridgedale Stormsock Lightweight Boot
Bridgedale Stormsock Lightweight Boot

Stormsock Lightweight Boot -nilkkasukat

Täysin vedenpitävät sukat retkeilyyn, pyöräilyyn ja ulkoiluun miehille ja naisille.

 

49,90 €
Hinta verkossa
54,90 €
Normaalihinta: 59,90 €
30pv alin hinta: 54,90 € Lisätietoa
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Täysin vedenpitävät sukat retkeilyyn, pyöräilyyn ja ulkoiluun miehille ja naisille. Sukka toimii parhaiten viileissä ja märissä olosuhteissa, joissa jalkojen pitää pysyä lämpiminä ja kuivina. Sukan varsi on puoleen sääreen ja sukan sisäpinnan neulos on kauttaaltaan ohutta merinovillaa. 

Sukan uloin kerros on neulottu Nylon-kuidusta, joka suojaa jalkaa ja kuivuu nopeasti. Sukassa on HydroTech-kalvo joka siirtää kosteuden pois jalasta, mutta ei päästä kosteutta ulkopuolelta sukkaan.

Sukan sisäpinta on yhdistelmä merinovillaa, polyesteria, nylonia ja lycraa. Merinovilla on lämmin ja mukavan tuntuinen sekä tuntuu lämpöiseltä myös kosteana.

  • Vedenpitävyys >10 000 mm.
  • Hengittävyys >15 000 g/m2/24h

Vinkki: Käytä sukkaa Bridgedale Thermal Liner-alussukan kanssa, jolloin saat kahden sukan yhdistelmästä vielä lämpimämmän. 

  • Materiaalit:  Ulkopuoli: 95 % Nylon/polyamidi 5 % Lycra/elastaani  Sisäpuoli: 45 % Merinovilla 45 % Polyester 7,5 % Nylon/polyamidi 2,5 % Lycra/elastaani  Kalvo: 100 % polyuretaani

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 5 vuotta.  Pesuohjeet: suositellaan pestäväksi nurinpäin. Pese tummat värit erillään. 40°C hienopesu. Älä käytä huuhteluainetta. Valkaisu, silitys ja kuivapesu kielletty. Rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa. 

Tuotenumero
7100896

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukat, Bridgedale

Teknologiat

Merinovilla

Merinolampaasta saatava merinovilla koostuu pitkistä ja ohuista kuiduista, jotka muodostavat ainutlaatuisen pehmeän ja kevyen rakenteen. Toisin kuin perinteinen villa, merinovillakangas ei tunnu iholla kutittavalta tai karhealta. Se on pehmeää ja kevyttä. Hienojakoisesta rakenteestaan huolimatta merinovilla lämmittää äärimmäisen tehokkaasti kylmälläkin säällä. Merinovillan parhaisiin puoliin kuuluukin sen kyky mukautua kantajansa lämpötilaan: kylmissä olosuhteissa se lämmittää, lämpimissä sääoloissa se viilentää.

HydroTech

HydroTech -vedenpitävä kalvo siirtää kosteuden sukan uloimpaan kerrokseen ja samalla estää kosteuden pääsemisen ulkopuolelta sukkaan. Kalvon avulla saavutetaan optimaalinen lämpö-kosteus-tasapaino. Toisin kuin muissa vastaavissa kalvorakenteissa, hiki ja lika eivät heikennä HydroTechin kosteudensiirtoa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.