Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINBuff Merino Wide Headband Buff Merino Wide Headband Buff Merino Wide Headband Buff Merino Wide Headband
Buff Merino Wide Headband
Buff Merino Wide Headband
Buff Merino Wide Headband
Buff Merino Wide Headband

Merino Wide Headband -panta

Keskipaksu merinovillainen otsapanta

26.90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Harmaa
Musta
Keltainen
Oranssi
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Keskipaksu merinovillainen otsapanta. Kevyt ja mukavan pehmeä ihoa vasten.

 

  • Valmistettu ympäristöystävällisesti uusiutuvista luonnonvaroista eläimiä kunnioittaen sekä ekosysteemin kuormitusta minimoiden
  • Syttymätön ja erinomaisesti hengittävä
  • Siirtää kosteutta tehokkaasti ja tasaa lämpötilavaihteluita
  • Pehmeä, joustava materiaali
  • Luonnostaan hygieeninen ja torjuu hajujen muodostumista
  • Materiaali: Kaksikerroksinen 100 % merinovilla 500 g/m2 (kaksi 250 g/m2kerrosta) luonnonkuitu, joka muodostaa eristävän ilmakerroksen kankaan ja pään väliin
  • Valmistusmaa Espanja

Tuotenumero
129441

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Päähineet, Buff

Vastuullinen valinta

Valmistettu luonnonmateriaalista

Valikoimamme tuote, joka on valmistettu uusiutuvasta luonnonmateriaalista, joka voi olla kasvikuitua, esimerkiksi puuvillaa tai eläinperäistä proteiinikuitua, kuten merinovillaa. Luonnonmateriaalit ovat myös biohajoavia ja siten niiden käyttöiän päättyessä ne kuormittavat vähemmän ympäristöä.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

Merinovilla - Mulesing-vapaa

Merinovilla lämmittää kylmällä ja viilentää lämpimillä keleillä. Merinovilla on konepestävää ja erittäin hienoa, jolloin se ei kutita ihoa. Merinovillassa ei ole myöskään keinokuitujen hajuhaittoja, joten sitä ei tarvitse pestä joka käytön jälkeen vaan tuulettaminen riittää.

Merinovilla on:

  • kosteutta hylkivää
  • hengittävää
  • mulesing-vapaata

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.