Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETCamelBak Crux Resevoir 2l
CamelBak Crux Resevoir 2l

Crux Resevoir 2l -vesisäiliö

Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen juomasäiliö pikairroitettavalla QuickLink-letkulla.

49.90 €
Väri
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen juomasäiliö, josta saa yhdellä imaisulla 20% enemmän juotavaa. 1-2+ tuntia hallittua nesteytystä tarjoava ergonominen juomaratkaisu Ideaalinen treenaukseen ja suorituskeskeisiin lajeihin. Suunniteltu laitettavaksi reppuun ja tarjoamaan tehokasta kädet vapaana -nesteytystä.

  • Pikairroitettava QuickLink-letku, jonka ansiosta säiliön poisto repusta ja takaisin käyttökuntoon asettaminen on nopeaa.
  • Liittimessä automaattinen tippalukko, joten säiliötä voi liikuttaa letku irrotettuna myös täytenä.
  • Helppokäyttöinen ON-OFF-venttiili tipattomalla suukappaleella.
  • Suurikokoinen, erittäin helposti suljettava ja avattava iso täyttöaukko mahdollistaa täytön jopa ottamatta säiliötä pois repusta.
  • Aukon kautta puhdistus on nopeaa
  • Sisällä heilumista vaimentava välisenä.
  • Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta juomaan makuja eikä hajuja, HydroGuard antimikrobipinta.
  • Materiaali: polyuretaani, polypropeeni ja silikoni.
  • Toimitus sisältää valmiiksi kasattuna: Crux- juomasäiliö, 11m halkaisija PureFlow-juomaletku QuickLink-pikakiinnikkeellä, ON-OFF venttiilillä ja Big Bite Valve suukappale.
  • 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Crux -järjestelmän lisävarusteet/varaosat: - 1350001000 Crux Insulated Tube - eristetty juomaletku. QuickLink-liitäntä. - 1237001000 Crux Insulated Tube Director - eristetty juomaletku taivutettavalla jäykällä letkulla. QuickLink-liitäntä. - 1241001000 Reservoir ON/OFF Valve. Toimi kaikkien Crux-säiliöiden kanssa. Ei sisällä suukappaletta - 1251001000 Crux Cleaning Brush Kit - harjapakkaus  - 1254001000 Reservoir Dryer. Kuivauspidike säiliölle.  Puhdista säiliö ennen ensimmäistä käyttökertaa.  

Juomasäiliön puhdistus: 1. Täytä säiliö puolilleen lämmintä vettä ja mietoa tiskiainetta. 2. Sekoita tiskiainevesi ravistamalla säiliötä. 3. Nosta säiliö ylös, jolloin juomaletku ja Big Bite? -suukappale jäävät säiliön alapuolelle. 4. Purista suukappaletta ja anna nesteen valua letkun ja suukappaleen kautta ulos. 5. Pesun jälkeen, huuhtele säiliö ja letku tiskiaineesta. 6. Valuta loput vedet pois säiliöstä. Säiliö on käyttövalmis. 7. Juomasäiliön mennessä säilytykseen, anna säiliön kuivua käyttäen suuaukon ympäriltä löytyviä Reservoir Dryer? -siivekkeitä. Näin säiliöön ei jää kosteutta. (Saatavilla lisävarusteena)  Lisää vinkkejä säiliön puhdistamiseen, http://www.camelbak.com/en/International/Sports-Recreation/Support/FAQ/Care-and-Cleaning/Cleaning/Reservoir-Cleaning.aspx 

 

 

Tuotenumero
1229001002

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Reput, CamelBak

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.