Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätCasall Rubber Band Medium 2kpl lyhyt vastuskuminauha Casall Rubber Band Medium 2kpl lyhyt vastuskuminauha Casall Rubber Band Medium 2kpl lyhyt vastuskuminauha
Casall Rubber Band Medium 2kpl lyhyt vastuskuminauha
Casall Rubber Band Medium 2kpl lyhyt vastuskuminauha
Casall Rubber Band Medium 2kpl lyhyt vastuskuminauha

Rubber Band Medium 2kpl lyhyt vastuskuminauha -jumppakuminauha

Vastusnauhat ovat monipuolisia apuvälineitä vastusharjoitteluun. Soveltuvat erinomaisesti venyttelyyn ja lihasten kiinteyttämiseen ja kuntouttamiseen.

17,90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Vihreä
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Todella monipuolisen jalka- ja pakaralihasharjoittelun mahdollistavat kuminauhat. Käytä eri harjoitteissa eri vastusta. Nämä ovat ammattilaisten suosikkivälineitä.

Medium-kuminauhan vetovastus: 7 kg.

Pituus 27,5 cm, leveys 5 cm

Paketissa 2 kpl,  3 eri vastustasoa saatavilla.

Pestään kylmässä vedessä. Vältä suoraa auringonvaloa. 

Vastusnauhamme ovat valmistettu luonnollisesta lateksikumista. 

Materiaali on herkkä UV-valolle ja sen väri voi muuttua, jos se altistuu suoralle auringonvalolle. Käytämme luonnonmateriaaleja, koska haluamme välttää kemiallisesti tuotettujen materiaalien käyttöä, mutta ennen kaikkea siksi, että nämä materiaalit ovat kestävämpiä. Huomaa, että kuminauhojen värien haalistuminen ei tarkoita, että niiden toiminnassa olisi vikaa.

Tuotenumero
54304-

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Casall

Vastuullinen valinta

Valmistettu luonnonmateriaalista

Valikoimamme tuote, joka on valmistettu uusiutuvasta luonnonmateriaalista, joka voi olla kasvikuitua, esimerkiksi puuvillaa tai eläinperäistä proteiinikuitua, kuten merinovillaa. Luonnonmateriaalit ovat myös biohajoavia ja siten niiden käyttöiän päättyessä ne kuormittavat vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.