Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetYoga 5mm Grip Cushion matto -jumppa- ja joogamatto

Korkealaatuinen matto, joka tarjoaa erinomaisen pidon. Vesi ja hiki imeytyvät vähitellen mattoon, minkä ansiosta maton pinta pysyy luistamattomana.

99.90 €
Väri
Musta
Ruskea
Pinkki
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Aktiivikäyttäjän joogamatto. 

Paras mahdollinen pito sekä kuivana että hikisenä. Laserleikatut viivat helpottavat oikeiden linjausten löytämistä. Luonnonkumi tukee ja pehmustaa erinomaisesti. Matto on tavallisia mattoja suurempi, jotta käyttäjällä on enemmän tilaa. 

Koko: 183 x 68 x 0,5 cm. Paino: 3,1 kg.

Materiaali: Luonnonkumi, saattaa sisältää pieniä määriä lateksia

Suosittelemme, ettet käytä kenkiä tällä matolla.  Pestään kylmässä vedessä. Ei konepesua. Otathan huomioon, ettei joogamattojamme ole tarkoitettu käytettäväksi suorassa auringonvalossa. Materiaali voi kutistua. Jos käytät mattoa ulkona, varmista, ettei ulkolämpötila ole lämpimämpi kuin tavallinen huoneenlämpö. 

Tuotenumero
53104

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Casall

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.